出典:instagram

@masahiro.gin

When you hear the word “Okinawan cuisine”, what comes to your mind?
Chanpuru, Okinawa soba, taco rice… In addition, steak is also popular, but not a local traditional dish.

There are many steak restaurants in Okinawa by the influence of U.S. culture, so if you go to an old restaurant, you’re sure to find steak on the menu!

Mahiro Okinawa Gin goes surprisingly well with meat!
How about a glass of Okinawa Gin after a big steak night?

ーーーーーーーーーーーーー

沖縄の料理店で出されている料理といえば何が思いつきますか?
チャンプルーや沖縄そば、タコライス…それ以外で郷土料理ではないですがステーキも出されていたりします。

沖縄はアメリカ文化からステーキ屋が多く、古いレストランなどに行くと必ずといっていいほどステーキがメニューにあったりします!

実はオキナワジンはお肉にあうお酒なんです!
ぜひ脂っぽさをスッキリさせたいときにいかがですか?

#gin
#okinawagin
#craftgin
#japanesegin
#japanesecraftgin
#okinawa
#Japan
#instagramjapan
#awamori
#masahiro
#まさひろ
#まさひろ酒造
#ジン
#クラフトジン
#オキナワジン
#ジャパニーズクラフトジン
#まさひろオキナワジン
#沖縄初
#okinawagram
#okinawatrip
#okinawalife
#泡盛ジン
#沖縄のお酒
#沖縄
#stayhome
#酒スタグラム
#飲酒タグラム
#フードグラム
#ジントニック
#シークワーサー